Aansprakelijkheidsverzekering

Een aansprakelijkheidsverzekering, hoe zit dat nu? En waar ben ik dan precies voor verzekert? Deze vragen worden veel gesteld. Gerustverzekeren geeft antwoord op deze vragen. Wilt u liever een persoonlijk advies? Neem dan contact met ons op.

Wat is een aansprakelijkheidsverzekering?

Door een aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten bent u, als verzekerde, verzekerd tegen schade die u veroorzaakt. Dit kan schade zijn aan iemand anders of schade aan spullen van iemand anders. Schade maken kan op veel verschillende manieren. Uw hond stoot per ongelijk een dure vaas om bij de buren, uw zoon heeft een bal door een ruit heen geschoten of u laat een glas rode wijn op het witte vloerkleed van je ouders vallen, het kan u zomaar overkomen. In deze gevallen bent u aansprakelijk. Wanneer u een aansprakelijkheidsverzekering af sluit bij Gerustverzekeren, zijn de financiƫle gevolgen gedekt.

Aansprakelijkheidsverzekering berekenen bij Gerustverzekeren

Een aansprakelijkheidsverzekering af sluiten is heel eenvoudig bij Gerustverzekeren. U kunt via het onderstaande formulier de premie van uw aansprakelijkheidsverzekering berekenen. Om deze premie te kunnen berekenen kiest u voor de optie ‘aansprakelijkheid voor particulieren’. Wanneer de premie u bevalt, kunt u de aansprakelijkheidsverzekering ook direct afsluiten. Heeft u hulp nodig bij het berekenen of afsluiten van uw aansprakelijkheidsverzekering? Wij geven u graag advies. Neem voor persoonlijk advies contact met ons op.