Bestelautoverzekering

Heeft u een bestelauto die u zakelijk gebruikt? Verzeker deze dan bij Gerustverzekeren en profiteer van onze voordelen. Bij ons krijgt u tot 80% no-claim korting, is een starterskorting mogelijk van maar liefst 65% en bieden wij u de beste service doordat wij 100% onafhankelijk zijn van alle verzekeringsmaatschappijen in Nederland. Uw bestelautoverzekering berekenen? Bereken direct uw voordeel!

Bestelautoverzekering afsluiten

U kunt bij Geurstverzekeren verschillende bestelautoverzekeringen afsluiten. Net als bij een autoverzekering, kunt u kiezen uit 3 verschillende verzekeringspakketten:

  • WA verzekering. Met een WA (Wettelijke Aansprakelijkheid) verzekering, verzekerd u uw bestelauto voor de schade die u veroorzaakt aan anderen of spullen van anderen. De schade aan u zelf en uw bestelauto zijn hierbij niet verzekerd. Een WA bestelautoverzekering wordt weinig afgesloten. Meestal wordt een bestelauto breder verzekerd.
  • WA plus verzekering. Een WA plus verzekering dekt de schade die u veroorzaakt aan andere of spullen van andere, plus in sommige gevallen de schade aan u zelf of uw eigen bestelauto.
  • All risk verzekering. Een all risk verzekering voor uw bestelauto dekt alle schade die u veroorzaakt. Dus zowel bij uzelf als bij een ander. Deze bestelautoverzekering wordt vaak afgesloten bij Gerustverzekeren.

Bestelautoverzekering vergelijken

Om u de beste service te kunnen bieden, is het mogelijk om via onze vergelijkingstool de beste bestelautoverzekering voor uw bestelauto te berekenen. Door op onderstaande button te klikken, kunt u verschillende bestelautoverzekeringen vergelijken. Zo kunt u de voordeligste bestelautoverzekering berekenen! Mocht u vragen hebben over het verzekeren van uw bestelauto, dan kunt u altijd contact met ons opnemen!

Bestelautoverzekering berekenen