Fietsverzekering

Een fietsverzekering is niet duur en levert u vele voordelen op. U kunt uw fietsverzekering eenvoudig en snel online berekenen én afsluiten bij Gerustverzekeren. Hiermee verzekert u uw fiets onder andere tegen diefstal! U kunt uw fiets op verschillende manieren verzekeren. Hieronder geven wij u hier meer informatie over. Mocht u hulp nodig hebben bij het berekenen of afsluiten van een fietsverzekering, dan helpen wij u graag. Vraag naar de mogelijkheden.

Fietsverzekering kiezen

Er zijn verschillende mogelijkheden wanneer u uw fiets wilt verzekeren. U kunt u fiets verzekeren tegen diefstal, maar ook tegen schade, ongevallen en rechtsbijstand. De fietsverzekering van Gerustverzekeren is een kortlopende fietsverzekering. Dit betekent dat u uw fiets voor enkele jaren kunt verzekeren. Wilt u hier meer over weten? Neem dan contact met ons op! Bij Gerustverzekeren  maakt het niet uit of het gaat om een stadsfiets, mountainbike, racefiets of elektrische fiets. Het is zelfs mogelijk om uw fiets te verzekeren als u naar het buitenland gaat. Met de fietsverzekering van Gerustverzekeren bent u verzekerd van een passende verzekering.

Fietsverzekering van Gerustverzekeren

Bij Gerustverzekeren profiteert u van een aantal voordelen:

  • Alle fietsen kunt u bij ons verzekeren
  • Profiteer van internetkorting
  • 100% onafhankelijk van alle verzekeringsmaatschappijen in Nederland
  • Scherpste fietsverzekering berekenen

Wilt u direct uw fietsverzekering berekenen? Vergelijk alle verzekeringen en kies de verzekering die het beste bij u past. Klik op onderstaande button om de verzekeringen te vergelijken!

Fietsverzekering berekenen