Overlijdensrisicoverzekering

Een overlijdensrisicoverzekering is een verzekering waar u liever niet aan denkt. Toch is het belangrijk om een overlijdensrisicoverzekering af te sluiten. Hiermee zorgt u er voor dat nabestaanden financiële zekerheid hebben. Bij Gerustverzekeren kunt u een overlijdensrisicoverzekering berekenen en afsluiten.

Wat is een overlijdensrisicoverzekering?

Een overlijdensrisicoverzekering is een verzekering die wordt uitgekeerd wanneer de verzekerde voor een bepaalde datum, die afgesproken is met de verzekeringsmaatschappij, overlijdt. Het bedrag dat wordt uitgekeerd is een aanvulling op hetMet de bedrag kunnen de nabestaande onder andere de volgende zaken betalen:

  • Huur / hypotheek
  • Kosten met betrekking tot kinderopvang
  • Huishoudelijke hulp
  • De begrafenis
  • Erfbelasting

Overlijdensrisicoverzekering bij Gerustverzekeren

Wanneer u er voor kiest om uw overlijdensrisicoverzekering bij Gerustverzekeren te bereken en af te sluiten, profiteert u van de volgende voordelen. Zo wordt het bedrag gegarandeerd uitgekeerd. Bovendien krijgt u voordeel bij niet roken een een gezonde verhouding tussen lengte en gewicht. OOk is het mogelijk om uw partner mee te verzekeren en kunt u online de gezondheidsverklaring invullen. Dit scheelt u tijd.

Via onderstaande button kunt u uw overlijdensrisicoverzekering berekenen en afsluiten! Mocht u hier hulp bij nodig hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.