Reisverzekering

Gaat u binnenkort op vakantie? Dan is het hebben van een reisverzekering geen overbodige luxe. Er kan van alles gebeuren tijdens u vakantie. Wanneer u de juiste verzekering heeft afgesloten, kunt u met een gerust gevoel op vakantie gaan. Bij ons kunt u direct uw reisverzekering berekenenGerustverzekeren helpt u hier graag bij!

Verschillende soorten reisverzekeringen

Een reisverzekering afsluiten kan op verschillende manieren. Naast de grote hoeveelheid aanbieders, zijn er ook verschillende soorten verzekeringen. Het voordeel hiervan voor u, is dat er altijd wel een passende reisverzekering wordt gevonden. U kunt kiezen uit de volgende verzekeringen:

  • Kortlopende reisverzekering: Gaat u minder dan 21 dagen op vakantie per jaar? Dan is een kortlopende reisverzekering aan te raden. Het nadeel hiervan is echter dat het vaak duurder is dan een doorlopende reisverzekering. Het kan daarom voordeliger zijn om een doorlopende reisverzekering af te sluiten.
  • Doolopende reisverzekering: Wanneer u meerdere keren op vakantie gaat in een jaar, is een doorlopende verzekering vaak voordeliger. Een ander voordeel is dat u niet elke keer een reisverzekering af moet sluiten wanneer u op vakantie gaat.
  • Annuleringsverzekering: Kunt u om welke reden dan ook, niet op vakantie kunnen, kunt u door middel van een annuleringsverzekering, de kosten van uw vakantie terugkrijgen.

Ook zijn er verschillende dekkingen mogelijk. De mogelijkheden zijn een dekking in Nederland, Europa of wereldwijd.

Daarom een reisverzekering

Er zijn een aantal redenen waarom een reisverzekering van belang is. Zo kan pech onderweg altijd voorkomen. Snel hulp is dan wat u het liefste wilt. Ook kan het zijn dat uw bagage bijvoorbeeld met het verkeerde vliegtuig wordt meegegeven. Of dat uw handtas wordt gestolen. Daarnaast is het ook belangrijk om goed verzekerd te zijn als uw medicijnen kwijtraken of worden gestolen. Met een reisverzekering van Gerustverzekeren kunt u met een gerust hart op vakantie!

Wilt u direct uw verzekering berekenen? Klik op onderstaande button! Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op!

Reisverzekering berekenen