Caravanverzekering

Wilt u op vakantie met uw caravan? Dan raden wij u aan om een caravanverzekering af te sluiten. Wanneer uw caravan gekoppeld is aan uw auto is deze WA verzekerd. Als u uw caravan op de camping los koppeld is deze niet meer WA verzekerd. Vanaf dat moment is uw caravan onverzekerd. U bent niet wettelijk verplicht om uw caravan te verzekeren. Wilt u toch zorgeloos op vakantie? Sluit dan een caravanverzekering af bij Gerustverzekeren!

Waarom een caravanverzekering?

Een caravanverzekering is erg afhankelijk van het soort caravan. Er bestaan grote verschillen wanneer u een nieuwe caravan of een tweedehands caravan wilt gaan verzekeren. Ook is de ene caravan voorzien van veel meer luxe dan de andere. Een caravanverzekering is daarom erg persoonlijk. Om er voor te zorgen dat u de caravanverzekering kiest die het beste bij u past, kunt u bij Gerustverzekeren eenvoudig een caravanverzekering berekenen. De meest complete caravanverzekering sluit u af bij Gerustverzekeren!

Mocht u vragen hebben over het afsluiten van de verzekering voor uw caravan, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij geven u graag persoonlijk advies! Naast uw caravan kunt u ook uw vouwwagen verzekeren bij ons. Vraag daarvoor naar de mogelijkheden!

Caravanverzekering berekenen